Amanda og Theodor løper for frihet!

En innsamlingsaksjon av Debora Gunnestad
I år som i fjor ønsker Amanda og Theodor å være med å løpe for å bekjempe det moderne slaveriet. Ja, for det finnes faktisk, i Trondheim og i verden! Det anslås at omtrent 45 millioner mennesker er slaver i verden i dag. Det ønsker de å gjøre noe med. De blir veldig glade hvis du blir med å sponser de! Takk for ditt bidrag! Sjekk ut forfreedom.no for å finne ut mer om arbeidet For Freedom gjør.
kr 400 / kr 1000
Aksjonen er avsluttet

Amanda og Theodor har en sterkt utviklet rettferdighetssans. At mange mennesker lever som slaver i dag synes de ikke er greit. Den 6. april vil de derfor være med å løpe under Running For Freedom sitt arrangement i Adressaparken, for å være med å bekjempe menneskehandel! De blir veldig glade hvis du er med å sponser de. 

For Freedom er en organisasjon som jobber med å bekjempe moderne slaveri, gjennom bevisstgjøring, forebygging, samt etteromsorg av mennesker som er reddet ut av menneskehandel. De jobber lokalt, samt at de samarbeider med ulike intenasjonale aktører i dette abeidet. For mer info om menneskehandel og arbeidet For Freedom gjør, se forfreedom.no. 

Gå inn på https://www.facebook.com/events/326356681331043/ for å se eventen på facebook. 

«Lykke til ::-)»
Elise og David
«Heiaheia!»
Anonym giver
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
eller betal med kort
tusen takk for gaven!
200
NOK
Elise og David
"Lykke til ::-)"
200
NOK
Anonym giver
"Heiaheia!"
For Freedom
For Freedom er et frivillig arbeid som aktivt jobber med å bekjempe moderne slaveri i Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone