Anders´ rumenske jul

En innsamlingsaksjon av Anders Torvill Bjorvand
Julen er en gave som jeg først og fremst vil dele med andre. Jeg ville bli glad om du hjalp meg med å sette et fokus på diakoni i Romania denne julen.
kr 2500 / kr 3000
Aksjonen er avsluttet

Julemarsipanen er på plass i butikkene, og snart kommer julepynten på plass i Askims gater. For lengst har de rumenske tiggerne inntatt Askims gater - på sine faste plasser. Det blir kaldere, og maktesløsheten i møte med deres nød er til å ta og føle på - uansett om man velger å gi til tiggere eller ikke. Vi som er født i Norge har vunnet i Lotto - alle som én! Kontrasten er skrikende.

Hvis din familie har det som min, så har dere allerede blitt vant med gavehauger så store at dere knapt kan se juletreet. Bør det være slik? Jeg er glad for gavmildheten i jula. Samtidig skulle jeg ønske at jula ble mer preget av rettferdighet. At det var de som virkelig trengte gaver som fikk dem.

Derfor ønsker jeg denne jula å motta mine julegaver som pengegaver til Misjonsforbundets diakonale arbeid i Romania. Gaven kan gis under her med kredittkort. Pengene overføres umiddelbart til Misjonsforbundet slik at de kan disponere midlene så raskt som mulig. Tusen takk :-)

«God jul fra oss fem!»
Aasta Marie Bjorvand Bjørkøy
«Vi ønsker en god jul og et godt nytt år. Beste hilsen mamma Jorunn og pappa Einar :-)»
Jorunn og Einar Bjorvand
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
500
NOK
Aasta Marie Bjorvand Bjørkøy
"God jul fra oss fem!"
2000
NOK
Jorunn og Einar Bjorvand
"Vi ønsker en god jul og et godt nytt år. Beste hilsen mamma Jorunn og pappa Einar :-)"
Misjonskirken Norge
Misjonskirken Norge er et kirkesamfunn bestående av om lag 90 frie menigheter. Misjonskirkene kjennetegnes av iver for fellesskap og enhet, misjon og diakoni lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Misjonskirken UNG er en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til Misjonskirken Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone