Gi arbeidsplasser på Filippinene i julegave

En innsamlingsaksjon av Bygge Guds Rike
Filippinene er utsatt for ekstremvær også denne høsten. Dette rammer bredt. Hjelp Misjonsalliansen med å gi befolkningen på Filippinene en god arbeidsplass til jul.
kr 1000 / kr 10000
Aksjonen er avsluttet

For de som har arbeidsevne, så er det få ting som gir dem mer verdighet enn å benytte denne arbeidsevnen. Å få lov til å bidra og å få lov til å heve lønn er kanskje det viktigste vi kan hjelpe mennesker med for å løfte lokalsamfunn ut av fattigdom og nød.

Befolkningen på Filippinene trenger din og min hjelp til selvhjelp. Det er så lite som skal til for å komme i gang. Din julegave kan gi retning for en familie og for et lokalsamfunn.

Vi er mange som har lest boken "Bygge Guds Rike", og mange som følger den på Facebook. Kan vi stå sammen om å hjelpe befolkningen på Filippinene med et meningsfylt og innbringende arbeide? Det er så lite som skal til. Din innsats gjør en forskjell.

Gi ditt bidrag til Misjonsalliansens arbeide på Filippinene ved hjelp av ditt bankkort/kredittkort.

Følg Bygge Guds Rikes Facebook-sider HER.

«Håper flere blir med! Dette er viktig!»
Anders Torvill Bjorvand
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
Kvittering sendes på e-post
tusen takk for gaven!
1000
NOK
Anders Torvill Bjorvand
"Håper flere blir med! Dette er viktig!"
Misjonsalliansen
Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
les mer her
Powered by Cornerstone