Ecuador 2014

En innsamlingsaksjon av Ingunn Valbø
2014 byr på mange spennende lokalsamfunnsprosjekter i Misjonsalliansen i Ecuador. Vi ønsker å utfordere deg til å være med å støtte vår lille aksjon, slik at vi hver måned sammen greier å samle inn 1000 kroner frem til desember 2014.
kr 3060 / kr 12000
Aksjonen er avsluttet

2014 byr på mange spennende lokalsamfunnsprosjekter i Misjonsalliansen i Ecuador. Et stort problem som er gjentagende, særlig på skolene og ved fotballbanene, er narkotikaen. Det er flott å se at lokalbefolkningen tar tak idette og finner gode løsninger på å få bukt på dette problemet. Gjennom fotballprosjektet har vi fått konkrete vitnesbyrd om at narkotikamisbruket er blitt redusert etter at de kom igang med fotballtreninger. Tydelig kan vi si at å ha en fritidsaktiviet er superviktig. På skolene vi samarbeiderder med, ser man resultatet av mer dedikterte elever og foreldre som virkelig ønsker å komme seg videre i livet. Det er meningsfullt å få være en del av dette arbeidet. Det gjør inntrykk å få møte mennesker som ønsker å komme seg videre og ønsker å få en verdifull fremtid for seg og sine. 

Vi ønsker å utfordere deg til å være med å støtte vår lille aksjon, slik at vi hver måned sammen greier å samle inn 1000 kroner frem til desember 2014.

Tusen takk for at du gir! Uten din støtte hadde vi ikke hatt mulighet til å jobbe slik Misjonsalliansen gjør her i Ecuador.

«Motsja båena trabakkå!»
Anonym giver
«Gave fra nyttårsfeiring v/ Marit Skutlaberg»
Marit og Bernt Skutlaberg
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
Kvittering sendes på e-post
tusen takk for gaven!
1000
NOK
Anonym giver
"Motsja båena trabakkå!"
2060
NOK
Marit og Bernt Skutlaberg
"Gave fra nyttårsfeiring v/ Marit Skutlaberg"
Misjonsalliansen
Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
les mer her
Powered by Cornerstone