Julekampanje 2013 til Colombia

En innsamlingsaksjon av Trond Filberg
Colombia: De er fattige og har mistet sine hjem og bor i midlertidige brakker. Nå gir Maria (bildet) og medarbeidere i prosjektet veiledning og hjelp for at de skal få et bedre liv. De trenger din julegave!
kr 1400 / kr 5000
Aksjonen er avsluttet

Det er over fem millioner colombianere som er drevet på flukt i sitt eget land på grunn av opprør, militære grupper og ekstrem kriminalitet. I storbyen Medellín i Colombia bringer Misjonsforbundets samarbeidspartner håp og bedre vilkår for lokalbefolkningen som i stor grad er internflyktninger. Ett viktig steg i arbeidet nå er å bygge opp et bydelshus som skal være et møtested for veiledning og rettighetsarbeid blant flyktningene. Nå trenger Maria (bildet) og prosjektets medarbeidere din støtte for å hjelpe de fattigste som mistet sitt hjem!

Les mer informasjon om hva pengene går til på www.prosjektkatalogen.org - Misjonsforbundet

Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
300
NOK
Marit Hübenbecher
300
NOK
Jorunn Sørlie Hagen
300
NOK
Yngve Haavard Brosstad
300
NOK
Eva Cloumann Ekelund
200
NOK
TROND FILBERG
Misjonskirken Norge
Misjonskirken Norge er et kirkesamfunn bestående av om lag 90 frie menigheter. Misjonskirkene kjennetegnes av iver for fellesskap og enhet, misjon og diakoni lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Misjonskirken UNG er en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til Misjonskirken Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone