Shalom Granizal, Colombia

En innsamlingsaksjon av Gordon Valen
Shalom Granizal - vær med å hjelp internflyktningene i Colombia! Våre gaver kommer godt med!
kr 1100 / kr 3000
Aksjonen er avsluttet

Gjennom prosjektet blant internflyktninger i Medellín hjelper vi de svakeste og mest sårbare: Barn, ungdom og familier som har forlatt alt de hadde, flyktet fra konflikt og krig, og som nå forsøker å bygge opp et nytt liv i utkanten av millionbyen Medellín.

Min tidligere menighet "Shalom" har tillit i området, og har over flere år bygget gode relasjoner med folka i bydelen Granizal. Et nytt bydelshus vil gi gode muligheter for de nyetablerte familiene i bydelen til å organisere forskjellige lokale prosjekter, som kan hjelpe dem å få et nytt liv og et nytt godt lokalsamfunn. Disse pengene kommer godt med!

hilsen Gordon Valen, pastor i Misjonskirken Haugesund og tidligere misjonær i Colombia

 

«Gratulerer med dagen Gordon! Hilsen Ingrid & Alexander»
Ingrid Valen Øfelt
«God jul Gordon!»
Anne Marte Aasebø
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
500
NOK
Torfinn Eide-Olufsen
200
NOK
Ingrid Valen Øfelt
"Gratulerer med dagen Gordon! Hilsen Ingrid & Alexander"
200
NOK
Anne Marte Aasebø
"God jul Gordon!"
200
NOK
Gordon Valen
Misjonskirken Norge
Misjonskirken Norge er et kirkesamfunn bestående av om lag 90 frie menigheter. Misjonskirkene kjennetegnes av iver for fellesskap og enhet, misjon og diakoni lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Misjonskirken UNG er en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til Misjonskirken Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone