Hjelp oss å redde Karen Bibelskole

En innsamlingsaksjon av Geir Huus
En av våre viktige ressurser i Kenya har store økonomiske utfordringer på grunn av Coronasituasjon. Din støtte kan være med å redde skolen. NB: Mulighet for skattefradrag ved gave.
kr 3400 / kr 100000
Aksjonen er avsluttet

Karen Christian College er hjertet i utdannelse av sunne, gode kristne ledere og evangelister i Kenya. I Afrika er det et stort behov for bibeltro og sunn teologisk opplæring. Karen Christian College utdanner pastorer, evangelister, (førskole)-lærere og ledere innen rådgivning og administrasjon til sin egen organisasjon FPFK, og mange andre trossamfunn i Kenya. I 2020 er det totalt 191 studenter. De lokale samler inn penger for å drive skolen, og hvert år samler de inn ca. 1,5 millioner norske kroner. Skolen drives helt uten statsstøtte, derfor er skolen 100% avhengige av betalende elever, gaver fra lokale kirker og private donasjoner.

Så kom Corona viruset til Kenya… Vi står nå overfor en kritisk tid for Karen Christian College. Skolen er stengt, elever er sendt hjem, og inntektene ble borte over natta. Vi står derfor overfor en situasjon der vi i verstefall kan risikere at skolen går konkurs, og ikke får mulighet til å starte opp igjen.

Karen Christian College ble etablert i 1976 som et samarbeidsprosjekt mellom norsk og svensk pinsemisjon. Gjennom snart 45 år, har skolen utdannet ledere og evangelister for å nå ut med evangeliet til Kenya og Afrika. Vi kan ikke sitte stille og se på at dette stopper nå!

NB: Dersom du gir via denne siden kommer det opp muligheten for skattefradrag for gaver. 

«Lykke til!»
Rumbi
Formålet LU Kenyas innsamling til Karen Christian College har utløpt, og gaver kan ikke lenger gis
200
NOK
Bjartur Frimannsson
200
NOK
Rumbi
"Lykke til!"
800
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
1000
NOK
Geir Huus
1000
NOK
Liv Toril Rinding Skjeggestad
Pinsebevegelsen
Pinsebevegelsen i Norge består av mer enn 330 lokale kirker over hele landet.
les mer her
Powered by Cornerstone