I anledning Skip 60 & Pernille 30

En innsamlingsaksjon av Aron Larsson
Nå er det nesten ett år siden noen mistet deg og min familie på mange måter fikk beholde meg. Det er nesten ett år siden jeg fikk en sjanse til. Nesten ett år siden min pancreas transplantasjon.
kr 60 / kr 6000
Aksjonen er avsluttet

Bukspyttkjertelen er plassert på høyre side. Jeg har to stykker nå men den ene jeg ble født meg virker ikke. Hvis jeg tar hånden over, til høyre for navlen og arret og trykker ned kan jeg kjenne en liten kul der hvor den ligger og jobber så fint og lar meg få leve et liv jeg mange ganger ikke hadde trodd var mulig for meg å leve. Den gjør den jobben den er laget for å gjøre. Den virker og den lar meg være i fred. Man får ikke som man fortjener. Det vet vi. Det fikk ikke jeg og det fikk ikke min donor. Livet er tøft og brutalt. Det er ikke rettferdig. Men livet er også vakkert og fint. Veldig fint. Ønsket om å beholde livet er sterkest når man har det som verst.

Jeg håper du - som ble min donor - levde godt, lo mye og elsket dypt - siden livet ditt litt ble så kort. Du skal vite at det som en gang var ditt men som nå er i min kropp blir elsket og klemt og holdt rundt hver dag. Det betyr ikke bare uendelig mye for meg men det betyr også masse for min mann, min sønn, mine to stebarn, mamma, pappa, brødrene mine og resten av familien min.
Du visste ingenting om meg. Og det spilte heller ingen rolle for deg hvem jeg var. Men du tenkte sikkert at alle fortjener en sjanse.
Det siste året har jeg hatt så mye mer energi og så mye mer livsglede og mye høyere livskvalitet. Jeg har både stått og gått på ski. Ingen flere smertefulle øyeoperasjoner. Jeg har kjøpt meg elsykkel. Jeg har begynt å trene. Jeg spiser mat jeg har lyst på. Jeg legger meg til å sove uten å ha dårlig samvittighet for at de rundt meg er bekymret for at det kan skje meg noe mens jeg sover. Jeg har begynt å ri igjen. Jeg orker å leke med barna. Jeg har lyst til å være med på ting igjen. Jeg har fått en sjanse til i livet og den sjansen skal jeg bruke!
Denne organisasjonen betyr mye for både meg og Skip personlig. For alle de omlag 400 menneskene i Norge som venter på en ny sjanse i livet og for dem som har donert bort, eller på vegne av familie som har donert bort en så stor gave som selve livet.
En donor kan redde opptil 8 liv!

Alle bidrag, både små og store, blir vi veldig takknemlige for.

XOXO Pernille & Skip

«Fantastiske ord!»
Aron Uno Larsson
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
eller betal med kort
tusen takk for gaven!
10
NOK
Anonym giver
50
NOK
Aron Uno Larsson
"Fantastiske ord!"
Stiftelsen Organdonasjon
Stiftelsen Organdonasjon jobber for at hele befolkningen tar stilling til organdonasjon, og at alle som trenger det, skal få et nytt organ.
les mer her
Powered by Cornerstone