Maren løper for frihet!

En innsamlingsaksjon av Maren Selnes Hjellen
For Freedom-aksjonen samler inn penger til bekjempelsen av moderne slaveri, og dette er en kamp jeg ønsker å være med å støtte ved å løpe så langt jeg klarer på 60 minutter. Dette er en mulighet man ikke får hver lørdag - men lørdag 6. april får jeg for andre gang denne muligheten. Og DU kan være med å bidra sammen med meg i denne kampen!
kr 2235 / kr 2500
Aksjonen er avsluttet

I år som i fjor ønsker jeg å være med å løpe for frihet!


For Freedom er et arbeid som ønsker å bidra til å sette en stopper for moderne slaveri lokalt der vi bor. For ja, det skjer faktisk - også her i Trondheim. Det antas å være ca 45 millioner slaver i verden i dag, og det synes ikke jeg er greit. Derfor tar jeg lørdag 6. april 2019 med meg joggeskoene og kondisen min til Adressaparken for å samle inn penger til kampen mot moderne slaveri. 


For at jeg skal klare dette trenger jeg DIN hjelp! Alle pengene som samles inn går direkte til det arbeidet For Freedom gjør. I tillegg til å sponse meg kan du skaffe deg dine egne sponsorer og delta i løpet selv (anbefales. Det er gøy, sosialt, og alle heier på deg).
Målet mitt er å løpe lengre/flere runder enn jeg gjorde i fjor - og det jeg må slå er altså 19 runder på ca 400 meter. Jeg ligger allerede i hardtrening, så prognosene ser gode ut.

Hvis du ønsker å støtte meg med et rundebeløp i stedet for fastbeløp så send meg en melding! (Mye mer motiverende for meg å få rundebeløp ;) )

For mer informasjon om For Freedom og det arbeidet de gjør, se forfreedom.no.

Sammen kan vi bidra til å stoppe slaveriet!

Takk for ditt bidrag!

«Bra jobber Maren ❤️❤️»
Bente Bratli Hjellen
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
eller betal med kort
tusen takk for gaven!
200
NOK
Anonym giver
210
NOK
Anonym giver
525
NOK
Bente Bratli Hjellen
"Bra jobber Maren ❤️❤️"
50
NOK
Anonym giver
50
NOK
Anonym giver
1000
NOK
Kari Selnes
200
NOK
Anonym giver
For Freedom
For Freedom er et frivillig arbeid som aktivt jobber med å bekjempe moderne slaveri i Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone