Muligheter for mennesker i Ecuador.

En innsamlingsaksjon av Håkon Aandstad
Bli med oss slik at flere mennesker i Ecuador får mulighet til å gjøre noe med sin egen livssituasjon.
kr 750 / kr 10000
Aksjonen er avsluttet

I Ecuador er det veldig mange flotte mennesker,  mange av disse lever fortsatt under fattigdomsgrensa og det gir en del utfordringer i deres hverdag. I arbeidet vårt får vi være med på å gi muligheter til de som ønsker å gjøre noe med sin egen livssituasjon. Disse mulighetene kan for eksempel være å sørge for at barn får tilgang til skole, gi et mikrolån til en person som i en vanlig bank ikke blir vurdert kredittverdig, legge til rette for sunne fritidsaktiviteter som fotball eller bidra til at de offentlige helsestasjonene kan gi et bedre tilbud. Mulighetene kan være så mange, men felles for dem alle er at de treffer enkeltpersoner som trenger dem.

Vi vil gjerne at flere skal få være med oss å gi muligheter til mennesker i Ecuador. Derfor er du velkommen til å gi en gave, liten eller stor, slik at ressurser blir brukt der hvor mennesker trenger dem. 

Tusen takk  :)

Irene og Håkon

«Takk for at dere står på»
Fam. Boye
«Flott arbeid dere gjør :) Koselig å følge dere.»
Oddbjørn Sødal Egeland
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
Kvittering sendes på e-post
tusen takk for gaven!
500
NOK
Fam. Boye
"Takk for at dere står på"
250
NOK
Oddbjørn Sødal Egeland
"Flott arbeid dere gjør :) Koselig å følge dere."
Misjonsalliansen
Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
les mer her
Powered by Cornerstone