Mitt Juleønske :)

En innsamlingsaksjon av Randi Notland
Denna julo er da reint vatn i Kambodsja som står på ønskelisto mi. Eg ønske meg ikkje vanlige julepresanga, men håpe dåke heller vil vera med på å støtta sånn at landsbyar i Kambodsja kan få reint vatn.
kr 3000 / kr 2000
Aksjonen er avsluttet

Eg har alt eg trenger. Derfor håpe eg at familie og venne heller vil gi ei pengegava til denna aksjonen.
Istadenfor å kjøpa pakke til meg.

 

"Vann er helt nødvendig for oss mennesker, og det er uforståelig at så mange mennesker mangler rent vann, enten ved at vannet er forurenset eller at man må gå lange avstander for å få tak i det. Vann blir høyt prioritert i landsbyene der Misjonsalliansen jobber, og innbyggerne ønsker seg brønner i landsbyene sine. I tillegg blir det prioritert å legge til rette for vann på skolene og i barnehagene." 

 

 

På forhånd, Takk!
Julehelsing fra Randi :)

«Helsing Besto»
Sølvi Notland
«God jul! :)»
J
«God Jul kjære Randi! Du er Flott! Ekstra kjekt å gi ei gåve som betyr noko meir! Varme juleklemmar frå Sølve Synnøve og Arvid»
Synnøve, Arvid og Sølve Notland
«God jul Randi! Juleklem fra Bjarne, Nina, Hannah, Isak, Ada og Noah»
Bjarne Notland
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
Kvittering sendes på e-post
tusen takk for gaven!
1000
NOK
Sølvi Notland
"Helsing Besto"
150
NOK
J
"God jul! :)"
500
NOK
Synnøve, Arvid og Sølve Notland
"God Jul kjære Randi! Du er Flott! Ekstra kjekt å gi ei gåve som betyr noko meir! Varme juleklemmar frå Sølve Synnøve og Arvid"
200
NOK
rne
500
NOK
Bjarne Notland
"God jul Randi! Juleklem fra Bjarne, Nina, Hannah, Isak, Ada og Noah"
200
NOK
Einar Notland
"Supert tiltak:)"
150
NOK
Anna Harestad
"Kjære Randi! Du er ei fantastisk jenta som tenker på alle! Detta juleønske ditt gir meg stor respekt for deg, du har eit godt hjarta! Eg er utrulig glad i deg. Så vil eg òg ønska deg ei herlig jul og et nydelig nytt år! <3 Stooor juleklem fra Anna H!"
150
NOK
Elise Thoresen
"No ser eg koffor nettsia inneholde "aksjon" :) Veldig bra insj, Randi! Ditta glede da meg veldig å gi te deg :) GOD JUL"
150
NOK
Anonym giver
Misjonsalliansen
Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
les mer her
Powered by Cornerstone