Rehabiltering av barn i Colombia

En innsamlingsaksjon av Harald Nygaard
Kjære familie og venner! Hva skal jeg ønske meg til 50-årsdagen når jeg har alt? Kanskje en litt bedre verden? Det kan virke utrolig at barn ned i syvårsalderen bruker rusmidler, men dessverre er det et ganske vanlig syn i Colombia. Jakobs hus er en institusjon hvor disse barna får en ny mulighet. Mitt gaveønske til 50-årsdagen er kr 15 000,- til Jakobs hus! Hjelper du meg til å nå dette målet? Mvh Harald
kr 9000 / kr 15000
Aksjonen er avsluttet

Det kan virke utrolig at barn ned i syvårsalderen bruker rusmidler, men dessverre er det et ganske vanlig syn i Colombia. Mange ulike årsaker gjør at barn henger på gatehjørnene - og der kommer de borti det gata har å tilby. Veien fra sigaretter til alkohol og sterkere rusmidler er ikke lang.

Jakobs hus er en institusjon hvor disse barna får en ny mulighet. På en vakker gård utenfor hovedstaden Bogota bor barna 24 timer i døgnet, syv dager i uka og gjennomgår faser som avrusning, tilpasning og utrustning.

Et trofast og overgitt team av medarbeidere står på for at disse barna skal ha en god hverdag og få en ny sjanse i livet. Barna går også på den lokale skolen hvor de med intens innsats forsøker å komme opp på sine jevnaldrendes nivå.

Etter endt behandling vender de tilbake til sin egen eller en alternativ familie. Hele denne prosessen tar normalt fra ett til to år.

Resultatene for rehabiliteringen ved Jakobs hus er veldig gode. Av barna som fullfører behandlingen har de fleste holdt seg rusfrie etterpå.

«Hipp hurra for en trivelig 50 åring! Vi setter stor pris på deg»
Per Ivar Aase
«Gratulerer med dagen, Harald! Du er en flott mann som fortjener det aller beste både på dagen din og dager som kommer!!! Gleder oss till å bursdagselskap!!!»
Kjell Pedersen
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
2000
NOK
Harald Nygaard
500
NOK
Anonym giver
600
NOK
Per Ivar Aase
"Hipp hurra for en trivelig 50 åring! Vi setter stor pris på deg"
700
NOK
Kjell Pedersen
"Gratulerer med dagen, Harald! Du er en flott mann som fortjener det aller beste både på dagen din og dager som kommer!!! Gleder oss till å bursdagselskap!!!"
500
NOK
Cato Gulaker
1000
NOK
Jan Arild Dovland
"Gratulerer med dagen!"
300
NOK
Anonym giver
800
NOK
Svein-Tore@Kristin Råmunddal
"Kjære Harald! Gratulerer med 50-åras dagen. Vi gleder oss til å feire dagen sammen med deg og dine. Hilsen Kristin@Svein-Tore"
500
NOK
Kristin Tande
"Gratulerer med dagen, Harald. Kjempe fint gave-ønske! Håper du når målet :) *Kristin."
500
NOK
Anonym giver
"Et flott initiativ fra en flott mann!!!"
500
NOK
Trond Skogvoll
"Fin gave til en bra mann med et stort hjerte og et godt prosjekt! Gratulerer med dagen Harald!"
800
NOK
Anonym giver
"50 år og like blid!"
300
NOK
Elisabeth Nygaard
"I anledning Harald Nygaard´s store bursdag"
Misjonskirken Norge
Misjonskirken Norge er et kirkesamfunn bestående av om lag 90 frie menigheter. Misjonskirkene kjennetegnes av iver for fellesskap og enhet, misjon og diakoni lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Misjonskirken UNG er en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til Misjonskirken Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone