Støtt dialogen

Noen formål er enklere å samle inn penger til enn andre. Etter snart ti år i Areopagos vet jeg at dialogarbeidet definitivt ikke er blant de formålene som folk spontant ønsker å gi gaver til. Derfor denne aksjonen i forbindelse med min 56-årsdag.
kr 2000 / kr 25000
00
dager
00
timer
00
minutter
00
sekunder

I over 25 år har Kirkelig dialogsenter i Oslo (tidligere Emmaus) vært pioneren i det kirkelige dialogarbeidet. Uten det arbeidet som har vært lagt ned her av modige og engasjerte ansatte og frivillige, ville vi stått mye svakere i møtet med mangfoldssamfunnet. Dialog bråker ikke. Det arbeidet som gjøres når ikke forsidene. De langsiktige virkningene av dialog er allikevel enorme. De viser seg når de kreftene som er imot fred og fellesskap forsøker å skape konflikt. De lykkes ikke. Folk kjenner allerede hverandre. De partene som motkreftene ønsker å sette opp mot hverandre har snakket sammen. De respekterer hverandre og vet hva de er enige om og hva de er uenige om. Og hva som fortsatt gjenstår å snakke om. Nå trenger vi din hjelp til at samtalen fortsetter. Støtt dialogen!

«Gratulerer med dagen og velkommen hjem.»
Anonyme givere
«Viktig! Hvis progressive kristne begynner å gi til sine saker kan vi skape en bedre kirke og et bedre samfunn!»
Anonyme givere
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
eller betal med kort
tusen takk for gaven!
200
NOK
Anonyme givere
100
NOK
Anonyme givere
"Gratulerer med dagen og velkommen hjem."
200
NOK
Anonyme givere
"Viktig! Hvis progressive kristne begynner å gi til sine saker kan vi skape en bedre kirke og et bedre samfunn!"
100
NOK
Anonyme givere
200
NOK
Anonyme givere
1000
NOK
Anonyme givere
"gratulerer med dagen"
200
NOK
Ikke oppgitt Navn
"Enkelt å gi! Vipps eller kort!"
Areopagos
Sterke krefter ønsker å sette grupper opp mot hverandre. I Areopagos jobber vi for at folk skal snakke sammen. Til det trenger vi din hjelp. Støtt vårt dialogarbeid!
les mer her
Powered by Cornerstone