Julegave til Romania

En innsamlingsaksjon av Trond Filberg
Julen handler om å dele og å gi. Jeg utfordrer deg til å gi en julegave til mennesker som trenger et lyspunkt i livet! Julekampanjen "Et lys for folket" hjelper rom-folk sør i Romania.
kr 400 / kr 5000
00
dager
00
timer
00
minutter
00
sekunder

Jeg har selv besøkt Romania og sett alt det gode som skjer i regionen Calarasi. Mange her er romfolk og opplever stor fattigdom og urett. Men ildsjeler i ti lokale kirker gir lokalbefolkningen håp! Skolehjelp til barna gir muligheter for utdanning. De fattigste får nødhjelp i perioder, men viktigst er tiltakene de har for at de voksne kan skape egne arbeidsplasser og få jobber i lokalsamfunnet. 

Jeg utfordrer denne jula til å bidra med en gave til arbeidet i Romania! 

om du ikke gir et stort beløp, så monner alle beløp - og jeg håper å nå målet innen julaften. Gaven du gir her kanaliseres direkte til formålet, og er en del av julekampanjen 2018 til Misjonskirken Norge. Vil du vite mer før du gir en gave, kan du lese på nettsiden til Misjonskirken Norge: www.mknu.no/lysforfolket. 

Takk for støtten!

vennlig hilsen
Trond Filberg

(Bildet er fra mitt besøk i Calarasi)

«Et fantastisk arbeid blir gjort i Romania!»
Wenche Irene K Myren
«En gave med verdi!»
Trond Filberg
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
tusen takk for gaven!
200
NOK
Wenche Irene K Myren
"Et fantastisk arbeid blir gjort i Romania!"
200
NOK
Trond Filberg
"En gave med verdi!"
Misjonskirken Norge
Misjonskirken Norge er et kirkesamfunn bestående av om lag 90 frie menigheter. Misjonskirkene kjennetegnes av iver for fellesskap og enhet, misjon og diakoni lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Misjonskirken UNG er en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til Misjonskirken Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone