Utdanning for alle!

En innsamlingsaksjon av Elin
Jeg bor i verdens rikeste land og tar retten til utdanning for gitt - men i Burma er det noen steder hvor kun 4% av barn får gå på skole. Det har jeg lyst til å gjøre noe med! Er du med? Partners - organiasjonen jeg støtter har jobbet med utdanning i mange år og har god lokalkunnskap. 1 skoleplass = 300kr (og alt hjelper!) Tusen takk! :) :) :) Hilsen Elin
kr 400 / kr 3000
Aksjonen er avsluttet

Mer info: 

De politiske, sosiale og økonomiske påkjenningene som Burma har gjennomgått de siste tiårene, gjennom konflikten med det burmesiske militære, har alvorlig svekket evnen til å støtte lærere, studenter og skoler i Shanstaten. Partners’ bærekraftige skoleprosjekt ønsker å støtte utdanning og å bekjempe fattigdom ved å finansiere stipend til landsbyer som tar initiativ til prosjekter som igjen genererer inntekter som kan finansiere skoler på ulike steder i Shanstaten.

Slik hjelper Partners:

Har tilsyn med og veileder iverksettelsen av prosjekter på 16 ulike steder i Shanstaten.
Samarbeider med de lokale utdanningsorganisasjonene med å vurdere og foreslå endringer i forslag fra lokalsamfunn som ønsker støtte gjennom programmet.
Har tilsyn med opplæringen av lærere for å sikre at det er tilstrekkelig med lærere tilgjengelig etter hvert som prosjektet blir selvstendig.

Les mer her:
https://www.partnersnorge.no/start-en-skole

«Fra Oddny»
Oddny Gumaer
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Det må angis en standard avsendergruppe i betalingsmodulen i gruppen "Stiftelsen Partners Norge"
  • Det må registreres en gyldig e-postadresse for standard avsendergruppe "" i betalingsmodulen i rommet "Stiftelsen Partners Norge"
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
199
NOK
Gunnar Vatnar
100
NOK
Oddny Gumaer
"Fra Oddny"
100
NOK
Anonym giver
1
NOK
Sunniva Vikan
Stiftelsen Partners Norge
Partners Norge er en kristen nødhjelp og bistandsorganisasjon som kjemper for frie, fullverdige liv for barna i Burma. Vi gjør dette gjennom blant annet å styrke utdannings- og helsetilbudet, effektivisere økologisk jordbruk og gi nødhjelp til områder som fortsatt er rammet av konflikt.
les mer her
Powered by Cornerstone