Varme til en rumensk familie.

En innsamlingsaksjon av lX)g
Mange fattige familier i Romania fryser seg gjennom vinteren. De mangler ordentlig oppvarmingsmuligheter i hjemmene sine. Vil du være med og gi en familie muligheten til å holde varmen?
kr 1850 / kr 6000
Aksjonen er avsluttet

For en stund siden ble jeg intervjuet av NRK i det jeg gikk forbi en eldre rumensk tigger på gata. Jeg ble spurt om jeg ga penger til rumenske tiggere, og i så fall hvorfor/hvorfor ikke. Jeg svarte at jeg ikke gjør det, og at jeg syntes vi burde støtte dem der de bor, i steden for at de kommer hit for å tigge. Jeg skjønte på NRK-reporteren at det samme svaret hadde han fått fra flere intervjuobjekter, og jeg var vel egentlig litt engstelig for at han skulle følge opp med å spørre om hvordan jeg støttet rumenerne der de bor. Da ville jeg nemlig blitt svar skyldig.

 

Nå har jeg altså tenkt å gjøre noe med det, og jeg inviterer herved andre til å være med og spleise på en "varmepakke" til en rumensk familie.

"Pakken" består av en vedovn, gryter, sag, øks og et lass med ved. Vedovnene blir levert og installert på en forsvarlig måte. På ovnen kan de også tilberede mat hvis gassovn er utilgjengelig.

 

Det er sikkert flere organisasjoner som støtter rumenere i Romania på forskjellige måter. Jeg har valgt dette prosjektet fordi jeg ønsker å støtte noe som er konkret, og fordi jeg vet at pengene kommer fram.

 

Ingen skal føle seg forpliktet til å spleise med meg på denne "varmepakken". Jeg tjener selvfølgelig ingenting på dette. Men hvis du har, i likhet med meg, tenkt at du godt kan støtte rumenere der de bor, med noen kroner, så har du nå en ypperlig anledning til å gjøre nettopp det!

Du kan selv velge beløp, og om du vil være anonym. Og du betaler med kort. Enkelt og greit! :-)

«Jeg vil gjerne gi en gave til prosjektet. Heia Marit!»
Ingunn Rui
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
1000
NOK
Marit Hübenbecher
200
NOK
Ingunn Rui
"Jeg vil gjerne gi en gave til prosjektet. Heia Marit!"
100
NOK
Anne Hestvik
200
NOK
wenche myren
350
NOK
lX)g |
Misjonskirken Norge
Misjonskirken Norge er et kirkesamfunn bestående av om lag 90 frie menigheter. Misjonskirkene kjennetegnes av iver for fellesskap og enhet, misjon og diakoni lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Misjonskirken UNG er en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til Misjonskirken Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone