MAF Norge

Mission Aviation Fellowship er verdens ledende aktør innen bistandsflyging, med hovedkontorer i England, Australia og USA. MAF er et flyselskap som opererer mer enn 135 fly i mer enn 35 utviklingsland.
Mission Aviation Fellowship (MAF) er verdens ledende aktør innen bistandsflyging, med hovedkontorer i England, Australia og USA. MAF er et flyselskap som opererer mer enn 135 fly i mer enn 35 utviklingsland.

MAF flyr alle sine turer med underskudd. Når vi tilbyr billetter som ikke dekker kostnadene ved flyreisen bidrar MAF til at flest mulig gode formål skal kunne realiseres. Differansen dekkes av givere i ”Vesten”. Å bidra til dette er ett av MAF Norges oppdrag. Gavene som samles inn i Norge er dermed helt avgjørende for at MAF skal holde flyene i lufta.

MAF Norge har tatt på seg et spesielt ansvar for å finansiere flybensin. Vi flyr for livet, men uten drivstoff kommer vi ikke langt. Jerrykanner er mer vanlig enn bensinpumper der MAF etterfyller drivstoff.

MAF er en international organisasjon som opererer mer enn 135 småfly fra baser i over 35 land, og lander på ca. 3000 flystriper - ofte under svært krevende forhold. Hvert tredje minutt er det et MAF-fly som letter eller lander et sted i verden.

MAF flyr over ørkener, jungel, fjell og sumper. I områder der reisen på bakken tar dager eller uker – der det ikke finnes veier – eller de er ubrukelige deler av året.

MAFs flyoperasjoner er en helt uerstattelig støttefunksjon til over 1500 internasjonale og lokale bistands- og misjonsorganisasjoner og kirker.

Kontakt
Kontakt e-post:maf
:+47 33 48 07 80
Adresse:
Sentrumveien 4
1400 SKI
Norge
Postadresse:
Postboks 316
1401 SKI
Norge
Fakturaadresse:
Postboks 410 Lundsiden
4606 KRISTIANSAND S
Norge
Powered by Cornerstone