Dag Terje løper maraton for rettferdighet

En innsamlingsaksjon av Dag Terje Helle
Fra å komme fra verdens rikeste land, har jeg blitt utfordret til å løpe maraton for fattigdom i forsommeren 2015 i Kenya. Når jeg meldte meg på, forpliktet jeg meg til å samle inn 100 000, og det tror jeg er mulig å få til her i Norge!
kr 1000 / kr 100000
Aksjonen er avsluttet

Jeg utfordrer oss nordmenn til å bli med på dette ved å hjelpe fattige barn i Kenya, vi som lever i verdens rikeste og beste land å bo i.. Vi mangler ikke ei krone.. Nå har du muligheten til å være med å støtte et utrolig fantastisk arbeid som Compassion gjør i Kenya, samtidig som du gir meg muligheten til å løpe et maraton på 42,2 km for å kjempe mot fattigdommen der.

Alle pengene som samles inn går ikke til meg, men de går direkte til Compassion sitt arbeid i Kenya.
Jeg kommer til å betale flybilletten av egen lomme til Kenya, fordi dette er noe jeg ønsker mer enn annet! Hvis du vil være med å støtte, så slipper du å løpe selv ;)

Kom igjen, og vis litt medfølelse kjære nordmann!

«Lykke til !»
Anonym giver
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
1000
NOK
Anonym giver
"Lykke til !"
Compassion Norge
Compassion er verdens 3. største fadderorganisasjon som hjelper over 1,3 millioner barn i 26 land. Budskapet er tydelig: ”Compassion setter barn fri fra fattigdom i Jesu navn.” Jesu eksempel om å ”gjøre noe for disse mine minste”, er det som driver Compassion. 90% av Compassions arbeid dreier seg om fadderskap. I tillegg arbeider vi med helseprogram for barn og mødre, samt lederutviklingsprogram og prosjekter hvor vi dekker kritiske behov.
les mer her
Powered by Cornerstone