Eilen til Uganda

En innsamlingsaksjon av Eilen Reinfjord
Hei! I mai 2016 skal jeg løpe halvmaraton i Uganda. Jeg skal løpe for rettferdighet! Det finnes altfor mange mennesker som ikke har det de trenger. Jeg hadde blitt veldig takknemlig hvis du vil hjelpe til, da mitt mål er å samle inn 100.000 kr. innen jeg reiser. Du kan også sende Muskathlon 6 til 2160, da vil du automatisk gi 200 kr. til prosjektet. Jeg gleder meg til denne reisen og ikke minst til å gjøre en forskjell for fine mennesker der ute som ikke har det så fint! Tusen hjertelig takk for din støtte! :)
kr 7000 / kr 100000
Aksjonen er avsluttet
«Vi ønsker å støtte et godt engasjement. God tur :-)»
WePe Regnskap AS Rådhusveien 8
«Så fint at du vil være med å hjelpe de som trenger det! Guds velsignelse på reisen!»
Anne Hilma Aandstad
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
2000
NOK
WePe Regnskap AS Rådhusveien 8
"Vi ønsker å støtte et godt engasjement. God tur :-)"
2000
NOK
Anne Hilma Aandstad
"Så fint at du vil være med å hjelpe de som trenger det! Guds velsignelse på reisen!"
3000
NOK
May-Britt Westreng
Compassion Norge
Compassion er verdens 3. største fadderorganisasjon som hjelper over 1,3 millioner barn i 26 land. Budskapet er tydelig: ”Compassion setter barn fri fra fattigdom i Jesu navn.” Jesu eksempel om å ”gjøre noe for disse mine minste”, er det som driver Compassion. 90% av Compassions arbeid dreier seg om fadderskap. I tillegg arbeider vi med helseprogram for barn og mødre, samt lederutviklingsprogram og prosjekter hvor vi dekker kritiske behov.
les mer her
Powered by Cornerstone