– All I want for Christmas is Royal Albert Hall til Bergen

En innsamlingsaksjon av Kim André Fladen
Dette hypre bildet av meg er fra klasseturen i andre klasse på vgs. Jeg, Arne og Bjørn Stian i mediaklassen spiste oss mette på en nydelig middag med en over gjennomsnittet engasjert kelner og gikk deretter på en storslått konsert i Royal Albert Hall i London. Konserten var bra, men rommet vi var i tilførte virkelig noe ekstra. Det var så stort, og så rødt og gullete. Utrolig fint utsmykket. Nøye gjennomført. Stort. Det gjorde virkelig noe med konsertopplevelsen.
kr 900 / kr 7000
Aksjonen er avsluttet

Forum har en rik historie hos bergenserne, og det har jammen meg begynt å få en aldri så liten plass i mitt hjerte også. Det har stått tomt i noen år, men nå er kirken jeg går i midt i prosessen med å pusse det opp igjen. Det kommer til å bli plass til 1500 mennesker, og jeg ser for meg alt fra Trygve Skaug til Sushi x Kobe. Det kommer til å bli noen ville konsertopplevelser. Bygget som ble tegnet i 1936 av Ole Landmark er på vei til å bli skikkelig vakkert igjen.

Jeg har troen på at en kirke vil være en god eier av dette bygget. Derfor er jeg stolt av at kirken min har turt å gjøre denne satsningen og skal ferdigstille nå til våren. Fra Rick’s utested til Forum. Når firmaer er skikkelig store skvises som regel idealismen helt ut. Det er sånn systemet vi lever i fungerer. Det at en kirke gjør denne investeringen gjør at det alltid vil være et lite snev av idealisme i denne satsningen. Business der det ikke bare penger som rår – sånn business har jeg troen på.

For to år siden var jeg med på dugnad for å få vekk masse skrap som var lagret der inne. Og da tenkte jeg én ting: dette må bare gjøres bra. Jeg har sett byggprosjekter som har blitt gjort halvveis før. Det er ultrakjipt. Spesielt når det kommer til sånne vakre bygg som dette. Derfor er jeg oppriktig glad for at kirken vår har valgt å gjøre dette skikkelig.

Royal Albert Hall var en opplevelse der rommet tilførte konserten veldig mye. Jeg drømmer om at Forum skal bli et likt rom for oss i Bergen.

Forum kommer faktisk til å skje. Jeg lurer bare på om du har lyst til å vite at du var med på det?

 

Alle bidrag går uavkortet til kirkens byggsatsning.

«Heia heia!»
Aron Uno Larsson
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Det må registreres en gyldig e-postadresse for standard avsendergruppe "" i betalingsmodulen i rommet "Salt"
100
NOK
Aron Uno Larsson
"Heia heia!"
100
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
150
NOK
Anonym giver
50
NOK
Anonym giver
50
NOK
Anonym giver
50
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
Salt
Én kirke på flere steder
les mer her
Powered by Cornerstone