Family Sports Club Mysen gjør en forskjell

En innsamlingsaksjon av Leif Skaug
Et av våre medlemmer, Leif Ingvald Skaug, blir den første nordmannen i historien til å gjennomføre et Muskathlon i Kenya i starten av juni. Han skal løpe helmaraton i nesten 2000 meters høyde. Egentlig ikke så revolusjonerende synes du? MEN når vi hørte at påmeldingsavgiften er kr. 100.000,- syntes vi det hørtes helt rått ut.
kr 14500 / kr 25000
Aksjonen er avsluttet

Spesielt med tanke på at Leif Ingvald dekker hele reisen sin selv, og at de 100.000 kronene går uavkortet til å hjelpe barn i Kenya som lever i ekstrem fattigdom!

Derfor setter vi i Family i gang Compassion Challenge i hele april for å hjelpe til å samle inn penger til dette prosjektet i Kenya. Målet vårt i april er å bidra til kr 25.000,-

MELD DEG PÅ NÅ VED Å SENDE SMS "Family200" til 2380. Så er du meldt på og har samtidig gitt 200kr til noen som trenger det mer enn oss.

(De som trener minst 8 ganger i løpet av april er med i trekningen av blant annet Pulsklokke fra POLAR.. sjekk i resepsjonen for mer info, og skriv deg på lista)

På denne siden kan du følge med på hvordan vi ligger an ifht målet vårt. Det blir oppdatert hver dag.

Vil du gi litt ekstra, feks 100kr, kan du gjøre det ved å sende "maraton100" til 2380, eller gi din gave her på siden. Dette skal vi klare sammen ... og dette har vi råd til!

«To påmeldinger Compassion Challenge»
Leif Ingvald Skaug
«The ultimate Compassion Challange Hilsen Grethe Lintho»
Grethe Iren Lintho
«5 Påmeldinger betalt kontant»
Leif Ingvald Skaug
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
400
NOK
Leif Ingvald Skaug
"To påmeldinger Compassion Challenge"
600
NOK
Påmeldinger
3000
NOK
Grethe Iren Lintho
"The ultimate Compassion Challange Hilsen Grethe Lintho"
1000
NOK
Leif Ingvald Skaug
"5 Påmeldinger betalt kontant"
200
NOK
Påmelding
600
NOK
Påmelding
5000
NOK
Påmelding fra FSC stab
200
NOK
Påmelding
600
NOK
Påmelding
200
NOK
Påmelding
300
NOK
Påmelding
1000
NOK
Påmelding
1000
NOK
Påmelding
400
NOK
Leif Ingvald Skaug
"Påmelding for meg og sønnen min"
Compassion Norge
Compassion er verdens 3. største fadderorganisasjon som hjelper over 1,3 millioner barn i 26 land. Budskapet er tydelig: ”Compassion setter barn fri fra fattigdom i Jesu navn.” Jesu eksempel om å ”gjøre noe for disse mine minste”, er det som driver Compassion. 90% av Compassions arbeid dreier seg om fadderskap. I tillegg arbeider vi med helseprogram for barn og mødre, samt lederutviklingsprogram og prosjekter hvor vi dekker kritiske behov.
les mer her
Powered by Cornerstone