Hjelp Anders ut av 40-årskrisa

En innsamlingsaksjon av Anders Torvill Bjorvand
I våres ble jeg 40 år gammel. Jeg merker regla om "førti, feit og ferdig" spinne rundt i hodet som en virvelvind. Halvveis i livet - minst. Kan noen vennligst hjelpe meg ut av førtiårskrisa?
kr 26250 / kr 40000
Aksjonen er avsluttet

Hva består så denne krisa i? Jeg har et godt ekteskap med min kjære Annette, og vi har to nydelige jenter. Jeg har et flott hus, et arbeide som jeg elsker, sammen med gode kolleger, og vi får gode resultater. Hva er det så denne krisa består i?

Min førtiårskrise er at barn legger seg sultne. At barn dør av sykdommer som vi kunne ha helbredet med enkle midler. At mennesker dør uten å kjenne Jesus. MIN krise er at jeg er midtveis i livet og har bidratt alt for lite til å løse disse problemene. Til å avhjelpe denne urettferdigheten.

Derfor ønsker jeg, sammen med mine venner, å forsøke å bidra til noe bra. Noe bra for mennesker som jeg normalt ikke ville ha hjulpet. Nå er det sannelig på tide.

Noe av det aller beste mine jenter har fått være med på i oppveksten, er Oslo Soul Children. Der har de hatt det trygt og godt, de har fått påfyll til troen sin på Jesus, og de har fått blomstre med sine talenter sammen med gode venner. Jeg og Annette er veldig takknemlige for Oslo Soul Children og for alt det flotte arbeidet som Soul Children har fått bidra med både i Norge og i andre land. Soul Children synger mye om håp. Tenk om jeg kunne få være med å gi håp til barn som mangler håp og fremtidstro?

I Ecuador har jeg gode venner - Håkon og Irene Aandstad. Sammen med sine tre barn dro de fra Askim til slumområder i millionbyen Guayaquil som utsendinger for organisasjonen Misjonsalliansen. Der arbeider de med å gi håp til barn, familier og lokalmiljøer som har hatt liten grunn til håp.

I høst ble det startet opp et prosjekt som rørte ved hjertet mitt. Soul Children-konseptet etableres nå i nettopp Ecuador i samarbeid med Misjonsalliansen - for å gi barn trygghet, håp og glede. Et Soul Children-kor er et fantastisk redskap for å etablere en plattform for å skape sosial rettferdighet midt i barnas hverdag. Dette har man allerede sett i andre land som India og Indonesia.

Jeg ønsker å hjelpe Misjonsalliansen med dette arbeidet med å etablere Soul Children i Ecuador. Kunne du tenke deg å hjelpe meg? Kunne du tenke deg å hjelpe meg ut av min førtiårskrise?

Misjonsalliansen har sagt at de trenger ca 40.000 kroner for å få dekket inn sitt bidrag i dette prosjektet som de gjør i samarbeid med Bibelskolen i Grimstad og Acta - barn og unge i Normisjon. Kunne ikke jeg og mine venner sammen fått til dette? Noen greier 10.000, andre greier 5.000, mens andre kan stille med 500,- eller 200,-  - alt etter evne og hva du kjenner for. Kanskje vi til og med kunne gitt Misjonsalliansen mer enn de ber om? Misjonsalliansen er veldig nøysomme og strekker pengene langt. Kanskje vi kunne gitt dem så mye at de kan tenke større? Slik at håpet blir større? Slik at flere barn får være med?

Fram til jeg fyller 41 den 30. mars 2013 vil denne kampanjen være åpen. Tusen takk for din gave :-)

«Kjære Anders Torvill, Siden du ble født på en Skjærtorsdag og du nettopp har feiret den viktige dagen igjen, denne gangen i Los Angeles, ville vi gjerne bidra litt igjen, nå som 40-årskrisa vel på det nærmeste må være over? Påskeklem fra Mamma og Pappa»
Jorunn og Einar Bjorvand
«Hepp Hepp Hurra :-)»
ro-Anita
«Bra initiativ»
Anonym giver
«God jul, kjære Anders! Dette er en liten julehilsen til deg fra resten av Kommunion. Takk for den du er. Vi setter veldig stor pris på deg! Klem fra Andreas, Pål Are, Gunnar og Jon-Yngve.»
Jonne og Trude
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
Kvittering sendes på e-post
tusen takk for gaven!
1500
NOK
Jorunn og Einar Bjorvand
"Kjære Anders Torvill, Siden du ble født på en Skjærtorsdag og du nettopp har feiret den viktige dagen igjen, denne gangen i Los Angeles, ville vi gjerne bidra litt igjen, nå som 40-årskrisa vel på det nærmeste må være over? Påskeklem fra Mamma og Pappa"
1000
NOK
Jentene dine
1000
NOK
ro-Anita
"Hepp Hepp Hurra :-)"
1000
NOK
Anonym giver
"Bra initiativ"
1000
NOK
Jonne og Trude
"God jul, kjære Anders! Dette er en liten julehilsen til deg fra resten av Kommunion. Takk for den du er. Vi setter veldig stor pris på deg! Klem fra Andreas, Pål Are, Gunnar og Jon-Yngve."
4000
NOK
Jorunn og Einar Bjorvand
"Dette er vår julegave til Anders Torvill og hans kjære Annette. En God Jul og et Godt Nytt År ønskes dere av Mamma/Svigermor og Pappa/Svigerfar."
500
NOK
Håkon Sakseid
"Gratulerer. Veldig godt alternativ til nok et slips..."
500
NOK
Elin og Vidar Larsen
"Gratulerer :-)"
1000
NOK
Liv Sødal Aandstad
"Gratulerer med dagen:)! Hilsen Liv"
500
NOK
Øyvind Balk
"Gratulerer med dagen som var. Hilsen Øyvind. Pappa til Christine og Helene som nå har vokst ut av OSC/OST og Andrea som nettop har begynt."
500
NOK
Gunnar Gravir Imenes
"Grattis med dagen! Du er god på kriser, så denne går nok greit den og ;)"
1000
NOK
Aasta Marie Bjorvand Bjørkøy
"Gratulerer igjen, kjære Anders Torvill! Snart er du 41 ;-) Du er en fantastisk mann med så mye omsorg og så mange gode ideer, at vi må jo bare prøve å henge oss på! Masse gode ønsker for deg og for barna i Ecuador!"
250
NOK
Geir Anders Rybakken Ørslien
"Bra prosjekt – gratulerer med dagen og fin idé!"
500
NOK
Andreas og alle jentene
"Hurra for deg Anders! Vi synes prosjektet ditt er kjempebra, og vil gjerne hjelpe til med å realisere dette."
500
NOK
Jonne og Trude
"Gratulerer med dagen som var, Anders! Du er en bra kar, som vi setter pris på å både jobbe og være sammen med. Her har du et lite bidrag, så drømmen er ett steg nærmere: Let the love flow! Hilsen Jonne og Trude"
500
NOK
Константин Гусихин
"Let's see if it works :)"
10000
NOK
Einar Bjorvand
"Gratulerer med en (for lengst) vel overstått 40-årsdag, og lykke til med kampanjen fra Mamma og Pappa"
500
NOK
Agnes-Margrethe Bjorvand
"Gratulerer så mye med dagen, lillebror! Du har et stort og varmt og godt og raust hjerte. Klem fra Agnes"
500
NOK
Pål Are Sætre
"Gratulerer med dagen som var, Anders! Du er en bra mann, og jeg setter pris på å kunne kalle deg både venn og kollega! Ser frem til at vi sammen skal utvikle flere spennende løsninger innen blant annet fundraising."
Misjonsalliansen
Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
les mer her
Powered by Cornerstone