Hjelpeaksjonen i Ålesund Adventistkirke 2020

En innsamlingsaksjon av Vidar Hovden
Vi vil være en kirke som bryr seg. Både i vårt nærmiljø, men også i land som ikke har det så bra som oss materielt sett. I høst vil vi derfor samle inn penger til ADRAs skoleprosjekt i Sør-Sudan. Vi er bekymret for ettervirkningene av covid-19 i vårt land - med rette. Unge land som Sør-Sudan har enda større grunn til bekymring. Utdanning er helt essensielt for å bygge landet - også etter pandemien. Les mer om aksjonen her: https://www.adranorge.no/hjelpeaksjon/
kr 1400 / kr 20000
Aksjonen er avsluttet

Takk!

I år har vi blitt minnet om at det å sende barna våre til skolen ikke er en selvfølge. I Norge er vi privilegerte med gode boforhold slik at vi kan holde en viss sosial distanse og unngå smitte. Det er enkelt å foreta skikkelig håndvask for oss som har såpe og innlagt vann. Virkeligheten i et land som Sør-Sudan er helt annerledes. Vann og såpe er en mangelvare, og barnerike familier bor tett sammen i leirhytter. Noen steder har skoler vært stengt i flere år på grunn av krig og fattigdom, og på landsbygda er utdannede lærere en stor mangelvare. Samfunnet har sterkt behov for velutdannede helsearbeidere, håndverkere og andre fagfolk. Det haster med å fortsette arbeidet for å styrke utdanning i Sør-Sudan!

 

I delstaten Upper Nile, der historien om Nyaluak er hentet fra, var skolen åpen i 5 uker etter krigen før pandemien sendte barna hjem. Elevenes håp om en bedre framtid sloknet brått da skoledøren ble stengt – enda en gang. Vi håper at når dette leses, er skolene i området i gang igjen. Takk for din gave til mennesker som virkelig trenger hjelp og støtte. Den er nøkkelen til nye muligheter for barn og unge i ADRAs utdanningsprogram.

Takk fordi du er del av dette viktige arbeidet for å sikre barnas framtid!

Birgit Philipsen
Generalsekretær, ADRA Norge

50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
eller betal med kort
tusen takk for gaven!
200
NOK
Per Arne
500
NOK
Anonym giver
500
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
ADRA Norge
ADRAs visjon er en verden uten urettferdighet og fattigdom der hvert individ kan utøve sin rett til å nå sitt potensial og leve et verdig liv.
les mer her
Powered by Cornerstone