Ingunn Myrvang til Uganda

En innsamlingsaksjon av Eilen Reinfjord
I mai reiser jeg til Uganda for å bekjempe fattigdom. Jeg vil gjøre en forskjell for denne verden. Kjenner du i hjertet at du vil støtte meg og nettopp dette prosjektet, blir jeg utrolig takknemlig. Dette handler ikke om meg og min prestasjon. Dette handler om barn og unge som lever i ekstreme boforhold. Tusen hjertelig takk for din støtte! :)
kr 0 / kr 100
Aksjonen er avsluttet

Hei! :) 

Ingunn Myrvang - det er meg. Jeg er 36 år, har to barn og er gift. Hele livet har jeg drømt om å få reise til Afrika. Når jeg ble introdusert for Mushatlon, kjente jeg i magen at dette var rett. Nå var tiden kommet. Jeg har alltid hatt et brennende engasjement for å hjelpe andre mennesker og en helt spesiell dragning til Afrika. Jeg vet jeg kan bidra til at mange barn og unge kan få en bedre hverdag. 

Du kan være en viktig brikke i denne retningen. Kjenner du i magen at også du vil hjelpe. Send meg et bidrag eller ta kontakt med meg. 

På forhånd, tusen hjertelig takk! :) 

Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
Compassion Norge
Compassion er verdens 3. største fadderorganisasjon som hjelper over 1,3 millioner barn i 26 land. Budskapet er tydelig: ”Compassion setter barn fri fra fattigdom i Jesu navn.” Jesu eksempel om å ”gjøre noe for disse mine minste”, er det som driver Compassion. 90% av Compassions arbeid dreier seg om fadderskap. I tillegg arbeider vi med helseprogram for barn og mødre, samt lederutviklingsprogram og prosjekter hvor vi dekker kritiske behov.
les mer her
Powered by Cornerstone