Leif Ingvald til Uganda

En innsamlingsaksjon av Leif Skaug
Jeg er hekta.... på å kjempe for rettferdighet, og spesielt i forhold til barn som lever i ekstrem fattigdom! Derfor skal jeg ut å løpe maraton igjen. Denne gangen i Uganda i slutten av mai. Og jeg trenger hjelp fra så mange som mulig, da målet er å samle inn 100.000kr før jeg drar. Håper du vil være med å bidra med noen slanter :) Du kan også sende Muskathlon 1 til 2160. Da gir du automatisk 200kr til prosjektet. På forhånd takk!
kr 0 / kr 100000
Aksjonen er avsluttet
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
Compassion Norge
Compassion er verdens 3. største fadderorganisasjon som hjelper over 1,3 millioner barn i 26 land. Budskapet er tydelig: ”Compassion setter barn fri fra fattigdom i Jesu navn.” Jesu eksempel om å ”gjøre noe for disse mine minste”, er det som driver Compassion. 90% av Compassions arbeid dreier seg om fadderskap. I tillegg arbeider vi med helseprogram for barn og mødre, samt lederutviklingsprogram og prosjekter hvor vi dekker kritiske behov.
les mer her
Powered by Cornerstone