Minda løper for frihet!

En innsamlingsaksjon av Minda Risnes
Visste du at det finnes 40 millioner slaver i verden i dag, også i Norge og i Bergen? Mennesker blir utnyttet som moderne slaver blant annet ved menneskehandel, tvangsprostitusjon og tvangsarbeid. Jeg vil være med å jobbe mot dette. Lørdag skal jeg løpe så mange runder jeg klarer rundt Lille Lungegårdsvann for å samle inn penger til organisasjonen For Freedom, som jobber mot dette. Bli med å støtte dette gode arbeidet ved å støtte meg per runde eller et fast beløp!
kr 6200 / kr 5000
Aksjonen er avsluttet

Lørdag 6. april løper jeg For Freedom sammen med flere andre. Sammen kan vi bety en forskjell i kampen mot moderne slaveri! Løpet er en del av den årlige For Freedom aksjonen. Aksjon sikrer at organisasjonen kan utføre sitt arbeid mot moderne slaveri året rundt. 

Det hadde vært utrolig bra om du kunne tenke deg å støtte dette arbeidet gjennom denne innsamlingsaksjonen med et beløp pr. runde jeg klarer eller med et fast beløp. 
Bli med å hjelpe ofre for menneskehandel og vår tids slaver ved å støtte kampanjen. Du kan lese mer om det fantastisk arbeidet ForFreedom gjør i teksten under.

Moderne slaveri er en internasjonal menneskerettighetsutfordring som også finnes i Norge. Slaveri er utnyttelse av personer som under press og mot sin vilje brukes til arbeid og tjenester. På Running For Freedom bidrar deltagerne til kampen mot menneskehandel ved å skaffe personlige sponsorer og løpe så mange runder man klarer i 1 time. Alle inntekter går til For Freedom sitt arbeid mot slaveri. For Freedom jobber både forebyggende og med oppfølging av tidliger menneskehandelsutsatte. Blant annet driver For Freedom med undervisning på skoler, vi har et magasin med artikler og kronikker om moderne slaveri, og vi jobber med politisk påvirkning. Videre hjelper For Freedom tidligere utsatte ved å tilby faddere, gratis samtaleterapi og økonomisk støtte til nødvendige artikler.

Se forfreedom.no for mer informasjon.

Tusen takk for din støtte! <3
Beste hilsen

Minda

«Godt jobbet??»
Jeanette
«Hurra!»
Lillesøss
«Fantastisk innsats ???»
Benedicte Ekman
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
eller betal med kort
tusen takk for gaven!
300
NOK
Anonym giver
400
NOK
Jeanette
"Godt jobbet??"
500
NOK
Lillesøss
"Hurra!"
500
NOK
Hilde
300
NOK
Benedicte Ekman
"Fantastisk innsats ???"
100
NOK
Therese
"Heia Minda!! ?"
1000
NOK
Anonym giver
200
NOK
Storesøster
"Løp laaaaaaaaaaangt!"
200
NOK
Anonym giver
100
NOK
Anonym giver
"Stå på Minda!!"
600
NOK
Henrik
"Lykke til med løpet! ?"
500
NOK
Sihn
"Lykke til i dag, fine Minda!"
500
NOK
Anonym giver
"Gønn på Minda!"
100
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
"Lykke til i morra :)"
200
NOK
Anonym giver
"Lykke til Minda!"
200
NOK
Anonym giver
100
NOK
Anonym giver
For Freedom
For Freedom er et frivillig arbeid som aktivt jobber med å bekjempe moderne slaveri i Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone