Running For Freedom 2020 // Bergen
Vi ønsker å se et Norge hvor ingen mennesker utnyttes i tvangsarbeid, tvungen prositusjon, og tvungen tigging eller kriminalitet - et Norge uten moderne slaveri! Ifølge Global Slavery Index (2018) kan det være opptil 9000 ofre for moderne slaveri i Norge. Dette ønsker vi å gjøre noe med! På Running For Freedom løper vi for å samle inn penger til arbeid* mot moderne slaveri; både til forebygging og til å hjelpe ofre finne frihet og et nytt liv. Sammen kan vi stoppe slaveriet!

Bli med på et løp med mening - et løp for moderne slavers frihet!

Vi ønsker å se et Norge hvor ingen mennesker utnyttes i tvangsarbeid, tvungen prositusjon, og tvungen tigging eller kriminalitet - et Norge uten moderne slaveri! Ifølge Global Slavery Index (2018) kan det være opptil 9000 ofre for moderne slaveri i Norge. Dette ønsker vi å gjøre noe med! På Running For Freedom løper vi for å samle inn penger til arbeid* mot moderne slaveri; både til forebygging og til å hjelpe ofre finne frihet og et nytt liv. Sammen kan vi stoppe slaveriet!

Hva er Running For Freedom?

Running For Freedom arrangeres for å skape oppmerksomhet og bevissthet om moderne slaveri, og for å samle inn midler som kan brukes i bekjempelsen av det. Running For Freedom 2020 varer i en time og foregår rundt Lille Lungegårdsvann i Bergen sentrum hvor både store og små løper i treningstights, kostymer, og på ski. De kryper, løper og går for å samle inn penger. Hver deltaker sponses av bedrifter eller privatpersoner som de selv rekrutterer. For de minste barna (under 8 år) har vi en egen løype på Festplassen, med to løyper; en for barn i alderen 1-3 år og en for de på 4-8 år. Se eget formål på For Freedom sin side for Kids Running For Freedom Bergen for påmelding av barn under 12 år. 

Hvordan melder jeg meg på Running For Freedom?

1. Du melder deg på Running For Freedom ved å opprette en egen MinAksjon her på siden. Pass på at navnet ditt finnes i navnet på aksjonen din. Da er det lett for sponsorene å finne aksjonen når de skal donere. For eksempel kan en MinAksjon hete; "Mathilde løper for frihet", "Mathilde løper på Running For Freedom" eller "Mathilde løper for slavers frihet", eller lignende. 

2. Deretter kontakter du nettverket ditt og spør om potensielle sponsorer ønsker å støtte ditt løp for frihet for moderne slaver. Du kan be om at sponsorer støtter deg med et engangsbeløp, eller med et rundebeløp hvor sponsorene forplikter et gitt beløp per runde du klarer å løpe på en time (feks 5-50 kr). Da har du maks motivasjon til å løpe, og betaler sponsorene inn beløpet på aksjonen din etter at løpet er ferdig. 

3. Etter løpet kontakter du de sponsorene som støttet deg med rundebeløp og oppgir hvor mange runder du klarte. Det kan ta noen dager før alle beløpene er innbetalt, derfor er det viktig at du setter avslutningsdato til en uke etter at Running For Freedom er ferdig. 

Hva annet kan jeg gjøre for å støtte Running For Freedom?

Du kan hjelpe oss med å rekruttere flest mulig deltagere ved å snakke om løpet til dine venner og kjente og oppmuntre dem til å delta. Word of mouth er den beste markedsføringen, og du kan spille en sentralt rolle i at mange flere deltakere blir med. Dette er virkelig et løp med mening; et løp som handler om mer enn å sette personlig rekord og å slå naboen. Du løper for virkelige menneskers frihet og mulighet til å leve et verdig liv! 

Hva går pengene jeg samler inn til?

For Freedom har jobbet mot moderne slaveri siden 2011. Se våre nettsider; forfreedom.no. I tillegg gir vi en stor andel av overskuddet fra Running For Freedom til våre partnerorganisasjoner; Hope for Justice Norge og Tankesmien Skaperkraft. 

AKTIVE AKSJONER

Powered by Cornerstone