Sammen er vi sterkere ?

En innsamlingsaksjon av Helen Aanstad
Sammen er vi sterkere <3
kr 200 / kr 30000
Aksjonen er avsluttet

I mitt 39årige liv har jeg opplevd forferdelig mye - ting et barn ikke skulle opplevd, ikke glem det som ble hørt - å sist men ikke minst: alt jeg var nødt til å se....som 13åring endte jeg opp som rusmisbruker. Man tror man har full kontroll (gjør det på fest KUN i helgene! Så blir det hos "venner" på kvelder/netter - å til slutt sitter man alene, UTEN venner, jager rundt for å finne "dop/medisin") men når de aller nærmeste til slutt gir opp å prøve å si ifra, skaffe deg hjelp - da er man så likegyldig, kynisk, lei, sliten *+++ Man VET meget godt at rusmidler faktisk LIVSFARLIG, men avhengigheten er så sterk! Rus hadde jerngrepet rundt meg i over 26år!! 26ÅR!!!!!!!!  
I dag er jeg ute av det, fullført tverrfaglig rusbehandling! Fikk satt rette diagnoser som f.eks PTSD, fikk rette medisiner mot ADHD, fikk rett type sm.lindring for en hofteslitasje (skal få ny hofte). Å hjemme satt de to gutta jeg elsker mest av HELE mitt hjerte, terriergutten min Tim, så han som er så himla fantastisk at jeg gifta meg med ham 22.12.16 ❤️ Han og unga hans har vært min største motivasjon for å holde meg i skinnet. Kan ikke få egne barn, men stemor til 3 ble jeg, faktisk 🥰 Tenk, hvor HÆRLIG ❤️😍❤️
 

Noen år tilbake mista jeg min beste veninne i en overdose.....2-3mndr etter det gikk jeg samme veien, ambulanse og akuttmottaket brukte tilsammen 5 sprøyter for å få liv i meg igjen!!! 
Det er etter slike "reiser" i livet man ser hva som VIRKELIG betyr noe! 

 

 

Jeg ønsker å starte denne innsamlingen, med overskriften "Sammen er vi sterkere 🖤"  For vi alle sammen vet at vi står så mye sterkere SAMMEN, stemmene våre blir hørt i flertall, å jo flere vi står sammen, jo flere vil skjønne budskapet og hvor betydningsfull denne organisasjonen er 🖤 

«Sammen ?»
Veronika Reinfjell
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
eller betal med kort
tusen takk for gaven!
200
NOK
Veronika Reinfjell
"Sammen ?"
Stiftelsen Organdonasjon
Stiftelsen Organdonasjon jobber for at hele befolkningen tar stilling til organdonasjon, og at alle som trenger det, skal få et nytt organ.
les mer her
Powered by Cornerstone