Sigurd løper For Freedom!

En innsamlingsaksjon av Sigurd Bekkevold
Lørdag 6. april løper jeg det jeg kan i 1 time rundt Lille Lungegårdsvann for at ofre for menneskehandel og slaveri skal oppleve frihet. Vær med å støtt arbeidet som For Freedom gjør ved å støtte denne aksjonen. DU kan bety en forskjell for mennesker i dag - sammen kan vi kjempe imot urettferdigheten mange mennesker blir utsatt for i vår egen by, vårt eget land og vår verden i dag.
kr 7580 / kr 10000
Aksjonen er avsluttet

Lørdag 6. april skjer det. Jeg løper For Freedom sammen med flere andre. Sammen kan vi bety en forskjell i kampen mot moderne slaveri! Løpet er en del av den årlige For Freedom aksjonen. Aksjon sikrer at organisasjonen kan utføre sitt arbeid mot moderne slaveri året rundt. 

Det hadde vært utrolig bra om du kunne tenke deg å støtte dette arbeidet gjennom denne innsamlingsaksjonen med et beløp pr. runde jeg klarer eller med et fast beløp. 
Bli med å hjelpe ofre for menneskehandel og vår tids slaver ved å støtte kampanjen. Du kan lese mer om det fantastisk arbeidet ForFreedom gjør i teksten under.

Moderne slaveri er en internasjonal menneskerettighetsutfordring som også finnes i Norge. Slaveri er utnyttelse av personer som under press og mot sin vilje brukes til arbeid og tjenester. På Running For Freedom bidrar deltagerne til kampen mot menneskehandel ved å skaffe personlige sponsorer og løpe så mange runder man klarer i 1 time. Alle inntekter går til For Freedom sitt arbeid mot slaveri. For Freedom jobber både forebyggende og med oppfølging av tidliger menneskehandelsutsatte. Blant annet driver For Freedom med undervisning på skoler, vi har et magasin med artikler og kronikker om moderne slaveri, og vi jobber med politisk påvirkning. Videre hjelper For Freedom tidligere utsatte ved å tilby faddere, gratis samtaleterapi og økonomisk støtte til nødvendige artikler.

Se forfreedom.no for mer informasjon.

 

Tusen takk for ditt bidrag!

Vennlig hilsen

Sigurd.

«Takk for innsatsen!»
Øystein og Linda
«2 runder til neste år :-)»
Bjarte
«Velkommen i løpegjengen:)»
Synnøve og Jon-Osvald
50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
eller betal med kort
tusen takk for gaven!
360
NOK
Øystein og Linda
"Takk for innsatsen!"
1000
NOK
Bjarte
"2 runder til neste år :-)"
360
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
360
NOK
Synnøve og Jon-Osvald
"Velkommen i løpegjengen:)"
500
NOK
Anonym giver
500
NOK
GH og OB Sveen
"Godt arbeid"
200
NOK
Anonym giver
500
NOK
Silje Helle-Hansen
"Heia Sigurd! ??‍♂️??‍♂️??‍♂️"
200
NOK
Anonym giver
500
NOK
Silje Kvamme Bjørndal
"Heia!"
500
NOK
Anonym giver
2000
NOK
Pro Analysis
"Heia Sigurd, løp så du gjør oss stolte!"
200
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
"Bra jobba, dette vil jeg støtte!"
For Freedom
For Freedom er et frivillig arbeid som aktivt jobber med å bekjempe moderne slaveri i Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone