Speideraksjon Kristiansand MSK for kirkebygg i Onesti

En innsamlingsaksjon av Kristiansand MSK
Vi i Kristiansand MSK ønsker å være med å støtte våre misjonærer Dorthe og Cornel Pascu i Romania med midler til nytt kirkebygg. Misjonsarbeidet i Romania er en del av det internasjonale fellesarbeidet til Misjonskirken Norge og all støtte formidles trygt, til riktig formål gjennom dem.
kr 15500 / kr 50000
Aksjonen er avsluttet

Speideren skal være en arena hvor speidere kan søke og handle på sin tro, hjelpe andre til å oppleve at de betyr noe og bidra aktivt for å skape et bedre nærmiljø og en bedre verden. Det står i speiderloven:
§1 En speider søker sin tro og respekterer andres

§2 En speider kjenner ansvar for seg selv og andre

§10 En speider arbeider for fred og forståelse mellom mennesker

MSK ønsker at våre speidere skal få oppleve glede og mening med å samle inn penger og hjelpe slik at andre får like muligheter som de selv har. Det er ikke alle barn og ungdommer idag som lærer å gi hjemmefra, så der kan vi bidra til å gjøre stor forskjell. 

Målet er å hjelpe og samtidig lære å gi. 

Det er mange måter å gi på som f. eks samle flasker, misjonsløp, speidergudstjeneste/speiderkafé etter gudstjenesten osv. 

Alle som er med å deltar i denne aksjonen fra Kristiansand MSK vil få et merket laget for denne aksjonen. Det er også slik at den speidergruppen som samler inn mest penger pr speider vil vinne gullskjerf til hele gruppen + en isfest på Felleskorpsleir på Lista i juni i 2024. 

 

Håper mange av dere vil være med å delta!

50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
1000
KR
2000
KR
KR
Annet beløp
eller betal med kort
tusen takk for gaven!
1300
NOK
Anonym giver
5000
NOK
Anonym giver
3000
NOK
Anonym giver
150
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
5000
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
100
NOK
Anonym giver
200
NOK
Anonym giver
100
NOK
Anonym giver
50
NOK
Anonym giver
Misjonskirken Norge
Misjonskirken Norge er et kirkesamfunn bestående av om lag 90 frie menigheter. Misjonskirkene kjennetegnes av iver for fellesskap og enhet, misjon og diakoni lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Misjonskirken UNG er en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til Misjonskirken Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone