HOLMENKOLLSTAFETTEN FOR VEKST 2020 - TOUCHPOINT NASJONAL

En innsamlingsaksjon av Ellen Holt Skjerve
Lørdag 13. mai løper unge voksne fra de ulike Touchpoint-gruppene fra hele landet, sammen på et felles Touchpoint-lag i Holmenkollstafetten. I tillegg til å løpe, ønsker vi å samle inn penger til aksjonen Vekst 2020. Touchpoint er et arbeid for unge voksne. Vi har grupper i både Kristiansand, Lyngdal, Jæren, Oslo og Grimstad. Vår visjon er å nå mennesker som er borte fra Gud og menighet, og gjøre dem til etterfølgere av Kristus. Touchpoint hører inn under Misjonskirken Norge og UNG, og er en del av satsingen Vekst 2020. Det er et prosjekt der vi ønsker å utvikle sunne, misjonale menigheter. Vi i Touchpoint vil være med å bidra til denne innsamlingsaksjonen, og vi blir så glade for din gave!
kr 1750 / kr 6000
Aksjonen er avsluttet
«Bra tiltak»
Kjel Jarle Kvamme
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
250
NOK
Olaug Skjerve Gravdal
500
NOK
Kristi Skjerve
250
NOK
Kjel Jarle Kvamme
"Bra tiltak"
500
NOK
Solveig Holt Skjerve
250
NOK
Anonym giver
Misjonskirken Norge
Misjonskirken Norge er et kirkesamfunn bestående av om lag 90 frie menigheter. Misjonskirkene kjennetegnes av iver for fellesskap og enhet, misjon og diakoni lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Misjonskirken UNG er en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til Misjonskirken Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone