Vibeke fyller 40 år!

En innsamlingsaksjon av Vibeke Møinichen
Det å blir 40 år er ingen krise. Selv om livet her i nord ikke alltid er en dans på roser, har jeg det likevel utrolig bra. Jeg er takknemlig for det livet jeg har, og ønsker derfor å dele av min rikdom. Ønsker meg derfor penger i gave, og håper at noen kvinner i Kongo på den måten kan få litt hjelp på veien! Takk for gaven og Gud velsigne deg <3
kr 3150 / kr 5000
Aksjonen er avsluttet
«Vår flotte storesøster fyller år, og det må jo feires! En gave til deg og kvinnene i Kongo. Du er en super tante og søster, vi er så glad i deg <3. Bursdagsklemmer fra søsken, svigerinne og tantebarn i Oslo og Skien»
Trine Helgen
«Gratulerer så masse med 40-års dagen, kjære svigerinne og tante! :) Flott prosjekt du har startet, som vi selvsagt vil være med på! Ønsker deg en nydelig dag 6 juli - og et fantastisk år som 40åring. <3 Vi er gla i deg! Line&David, Naomi&Samuel»
Line Møinichen Sundquist
«Jeg er heldig som har verdens beste svigerdatter. DEt er en fryd å ha deg i familien. Gratulerer og Gud velsigne ditt nye år. Klem svigermor Ellen»
Ellen Møinichen
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
1400
NOK
Trine Helgen
"Vår flotte storesøster fyller år, og det må jo feires! En gave til deg og kvinnene i Kongo. Du er en super tante og søster, vi er så glad i deg <3. Bursdagsklemmer fra søsken, svigerinne og tantebarn i Oslo og Skien"
750
NOK
Line Møinichen Sundquist
"Gratulerer så masse med 40-års dagen, kjære svigerinne og tante! :) Flott prosjekt du har startet, som vi selvsagt vil være med på! Ønsker deg en nydelig dag 6 juli - og et fantastisk år som 40åring. <3 Vi er gla i deg! Line&David, Naomi&Samuel"
1000
NOK
Ellen Møinichen
"Jeg er heldig som har verdens beste svigerdatter. DEt er en fryd å ha deg i familien. Gratulerer og Gud velsigne ditt nye år. Klem svigermor Ellen"
Misjonskirken Norge
Misjonskirken Norge er et kirkesamfunn bestående av om lag 90 frie menigheter. Misjonskirkene kjennetegnes av iver for fellesskap og enhet, misjon og diakoni lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Misjonskirken UNG er en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til Misjonskirken Norge.
les mer her
Powered by Cornerstone