Peer to peer
13.000 personer i Norge er rammet av multippel sklerose (MS) og det finnes ingen kur. I anledning den nasjonale MS dagen 27. august trår vi til for MS-saken. Sammen sørger vi for at ingen skal møte MS alene.

Slik gjør du det

Trå til for MS handler om å være i aktivitet. Dette bruker du for å samle inn penger, slik at ingen skal møte MS alene. Du trenger ikke å gå - du kan like gjerne løpe, svømme, rulle, trille eller danse - vær aktiv for MS!

 

  • Opprett din innsamling ved å trykke på knappen “start en innsamlingsaksjon”. 
  • Del innsamlingen din på facebook, epost, eller annet - og oppfordre ditt nettverk til å bli med og støtte din innsamling. Du kan for eksempel be om en gave, eller du kan be noen sponse hvert skritt / minutt / kilometer eller annet med en gitt sum. 
  • På den nasjonale MS-dagen (lørdag 27. august) utfordrer vi deg til å være i aktivitet tilsvarende 13.000 skritt - ett skritt for hver person som lever med MS. I FAQ nederst på siden finner du en tabell som regner om annen aktivitet til skritt. 
  • Når innsamlingen din har fått sin første donasjon inn, sender vi deg et MS-armbånd og et nøkkelbånd som en liten takk

 
Klarer vi sammen å samle inn 300.000 kroner? 


Av innsamlede midler går halvparten* til MS-forbundets lokale foreninger, som blant annet arrangerer informasjonsmøter, sosiale aktiviteter og trening. 
Vi vil bruke penger der det trengs mest. Vi skal fortsette å støtte forskning på nye behandlinger og medisiner, vi skal styrke viktig politisk arbeid for å få bedre vilkår for mennesker med MS, vi skal sørge for at det alltid er tilgang på god informasjon, og mange andre tiltak vi mener vil gjøre livet til mennesker med MS bedre.
 *Summen til hvert lokallag begrenser seg oppad til kroner 250.000 per lokalforening

 

Slik oppretter du en innsamling

Så enkelt er det:

Så enkelt er det:
1. Opprett en innsamling ved å velge prosjektet "Trå til for MS" under og “start en innsamlingsaksjon”.
2. Gjør innsamlingen din personlig ved å legge inn for eksempel navn, bilder og et mål i sum for innsamlingen.
3. Lag en kort tekst som beskriver din aksjon. Vær gjerne personlig, beskriv hva du ønsker å oppnå og hvem du ønsker at skal bidra. 
4. Del innsamlingen med venner og familie, og be dem om å bidra!

Tusen takk for din generøse støtte. Takk for at du er med å skape endringer. Takk for at står sammen med oss, deler engasjement og skaper kraft slik at vi faktisk kan gjøre en forskjell. Sammen sørger vi for at ingen skal møte MS alene. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spørsmål og svar 

 

Powered by Cornerstone