Hagefest i Trollfaret

En innsamlingsaksjon av Leif Skaug
Det skal feires hos familien Hasle i Trollfaret, men vi har alt vi trenger! Derfor vil vi heller at det skal gis gaver til dette prosjektet i India som støttes av Compassion Norge. Om du kommer på festen eller ikke, er vi glade for alt som kan hjelpe disse barna til et bedre liv. Tusen takk!
kr 500 / kr 10000
Aksjonen er avsluttet
«Gratulerer med festen og med de store dagene. Er i Dominikanske republikk og hjelper andre barn i Compassion, og får dessverre ikke kommet på festen. Kos dere!»
Leif Ingvald Skaug
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
500
NOK
Leif Ingvald Skaug
"Gratulerer med festen og med de store dagene. Er i Dominikanske republikk og hjelper andre barn i Compassion, og får dessverre ikke kommet på festen. Kos dere!"
Compassion Norge
Compassion er verdens 3. største fadderorganisasjon som hjelper over 1,3 millioner barn i 26 land. Budskapet er tydelig: ”Compassion setter barn fri fra fattigdom i Jesu navn.” Jesu eksempel om å ”gjøre noe for disse mine minste”, er det som driver Compassion. 90% av Compassions arbeid dreier seg om fadderskap. I tillegg arbeider vi med helseprogram for barn og mødre, samt lederutviklingsprogram og prosjekter hvor vi dekker kritiske behov.
les mer her
Powered by Cornerstone