Glimt av håp
kr 400000
Målsum
Prosjekt IN875 er Compassion Norges første prosjekt i India hvor kritiske behov møtes. Innen mars 2014 er målet å ha et nytt senter stående som i første omgang skal ta imot 158 barn.

Dette er et helt nyopprettet prosjekt i Compassion med fadderbarn hvor mange av dem lever med en prostituert mor og en hallikarbeidende far.

Bakgrunn:
Turphe i Navi, Mumbai er en bydel hvor det er ekstremt utfordrende å leve. Flesteparten av de som bor der er dagarbeidere, og i dette spesielle området er det ca 1000 som er involvert i sexindustrien. Senteret som er drevet av en kirke jobber, med å hjelpe barna ut av sexindustrien, og jobber også mye med rehabilitering. Unge jenter blir brakt til området med løfte om gode jobbmuligheter, men blir så presset til prostitusjon. I 2012 ble 116 av dem reddet ut fra sexslaveriet, hvorav 16 av dem var mindreårige jenter. Midt i dette kaoset bor det også vanlige familier som prøver å livnære seg med vanlige jobber. Men hele området er preget av vold og usunne forhold. De unge forblir arbeidsledige i dette området.
Området sliter også med at de aller fleste menn og kvinner er avhengige av alkohol, og da mest hjemmelaget sprit.

Compassions fadderbarn i IN875 er barn av de som jobber i sexindustrien. De lever i et miljø hvor umoral, vold og misbruk er en del av dagliglivet. Det er et stort behov for et skikkelig senter hvor de kan ta seg av barna hver dag, slik at de kan bygge dem opp til å bli hele mennesker igjen.

Historie:
"Rays of hope fellowship" i Turbhe Mumbai arbeider i Red light-området med barn av prostituerte. De har også et lite hjem hvor de har ca 50 barn som er foreldreløse og hvor noen av barna har AIDS. Kirken har også flere kampanjer hvor de gjør området klar over barnets rettigheter, viktigheten av jenter og behovet for utdannelse.

Mål:
Innen mars 2014 er målet å ha et nytt senter stående som i første omgang skal ta imot 158 barn.

Dette koster ca. 400.000 å få ferdig.

Powered by Cornerstone