Steinars julegaveønske

En innsamlingsaksjon av Steinar Sødal
Gi heller en julegave for å redde en annens liv, enn å gi meg mer ting enn jeg trenger for mitt eget liv!
kr 200 / kr 5000
Aksjonen er avsluttet

Jeg, en trebarnsfar som ikke er fylt tretti enda, jeg har allerede mer enn nok av ting.

Jeg trenger egentlig ikke noe mer (selv om ny bil, ny datamaskin og nye ski sikkert hadde vært fint). Jeg vil heller at min og vår overflod går til noe som jeg virkelig brenner for. En jerrykanne til 100 kroner kan hjelpe MAF til en 20 minutters flytur ut til isolerte mennesker, som kanskje aldri noensinne har sett en bil, en datamaskin eller ski i løpet av hele sitt liv!

Dette er en julegave jeg vil bli glad for å få!

 

Hvor mange jerrykanner kan du gi?

«Jeg kjenner deg ikke Steinar, men denne kampanjen tyder på at du er en bra fyr :-) Jeg vil være med og støtte! God Jul! :-)»
Anders Torvill Bjorvand
Innstillinger for modulvinduet er ikke tilfredsstillende for å kunne registrere gaver
  • Dette vinduet krever et gyldig betalingsvalg av typen Vipps eller Stripe. Kontroller at minst ett av disse betalingsvalgene er gjort tilgjenglig i standard fakturamal for Fundraising modulen
100
NOK
Anders Torvill Bjorvand
"Jeg kjenner deg ikke Steinar, men denne kampanjen tyder på at du er en bra fyr :-) Jeg vil være med og støtte! God Jul! :-)"
100
NOK
Anonym giver
MAF Norge
Mission Aviation Fellowship er verdens ledende aktør innen bistandsflyging, med hovedkontorer i England, Australia og USA. MAF er et flyselskap som opererer mer enn 135 fly i mer enn 35 utviklingsland.
les mer her
Powered by Cornerstone