MAFs juleaksjon: Kjøp flybensin i julegave
kr 1600000
Målsum
Håp = en jerrykanne med flybensin!
1 jerrykanne = 20 liter flybensin = 100 kroner = 20 minutters flytid.

En jerrykanne for å komme seg ut dit
En jerrykanne for å komme seg hjem
= 1 liv reddet (dette har jeg sett med mine egne øyne)

MAF ikon jerry 250px

MAF ikon jerry 250px   MAF ikon jerry 250px MAF ikon jerry 250px

 

Lesotho: En mann sovnet bak rattet og kjørte rett inn i en flokk på 11 skolejenter. To av dem ble drept momentant og fem var bevisstløse og svært hardt skadet.

MAF ikon jerry 250px


Hadde det ikke vært for Justin Honaker og hans Cessna 206, ville ikke Nteboheleng vært i live idag!

6 jerrykanner var nok til å redde livet hennes. 

 

 

 

MAF flyr alle sine turer med underskudd. Når vi tilbyr billetter som ikke dekker kostnadene ved flyreisen bidrar MAF til at flest mulig gode formål skal kunne realiseres.

Differansen dekkes av givere i ”Vesten”. Å bidra til dette er ett av MAF Norges oppdrag. Gavene som samles inn i Norge er dermed helt avgjørende for at MAF skal holde flyene i lufta.

 

MAF Norge har tatt på seg et spesielt ansvar for å finansiere flybensin.

Vi flyr for livet, men uten drivstoff kommer vi ikke langt. Jerrykanner er mer vanlig enn bensinpumper der MAF etterfyller drivstoff.

Kan du hjelpe oss med et par jerrykanne rflybensin til jul?

 

 

Mission Aviation Fellowship

MAF er en international organisasjon som opererer mer enn 135 småfly fra baser i over 35 land, og lander på ca. 3000 flystriper - ofte under svært krevende forhold. Hvert tredje minutt er det et MAF-fly som letter eller lander et sted i verden.

MAF flyr over ørkener, jungel, fjell og sumper. I områder der reisen på bakken tar dager eller uker – der det ikke finnes veier – eller de er ubrukelige deler av året.

MAFs flyoperasjoner er en helt uerstattelig støttefunksjon til over 1500 internasjonale og lokale bistands- og misjonsorganisasjoner og kirker.
   

 

Powered by Cornerstone